Voyager Loader
Pagini favorite

Dulciuri


FILTRARE

REZULTATE

Bel Eclair

Bel Eclair
Pentru ca vrem sa complimentam frumoasele evenimente din viata ta si sa iti impresionezi in cel mai placut si dulce mod partenerii de afaceri, Cofetaria Bel Éclair organizeaza candy – baruri menite sa aduca un plus de savoare clipelor importante.

Dulciurile Cristinei

Dulciurile Cristinei
Dulciurile Cristinei a luat fiinta din pasiunea pentru frumos si dulce. Atelierul nostru va ofera torturi personalizate, prajituri si dulciuri pe baza de comanda pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra: nunta, botez, aniversare sau serbare.

Cofetaria Pasticceria Giuseppina

Cofetaria Pasticceria Giuseppina
Cofetaria Pasticceria Giuseppina s-a nascut in 2006 din entuziasmul unui tanar roman si a unui cetatean italian, din dorinta de a face cunoscuta in Romania arta cofetariei italiene cunoscuta in toata lumea pentru calitatea si diversitatea cremelor utilizate.

Cofetaria Claus

Cofetaria Claus
Povestea noastră începe de la cozonacul incredibil de pufos și aromat al bunicii pe care niciunul din familia noastră nu aștepta prea mult să se răcească pentru a-l tăia felii. Așa că pentru a ne potoli pofta, îl rupeam pur și simplu, îl desfăceam în fâșii ce ni se topeau pur și simplu în gură.

Torturi Pitesti

Torturi Pitesti
Cofetaria "Torturi Pitesti" va ofera: torturi personalizate, torturi cu decor clasic, prajituri si cozonaci.

La Casa

La Casa
Totul a pornit de la o idee simplă… Pâine cu caracter, pregătită din ingrediente bine alese si după rețete din întreaga lume.